
Een verplichting voor jou en je medewerkers
Ga voor een nette en brandveilige keuken
Horeca, bedrijfskeuken, woonzorgcentrum,…
Een dampkap wordt dagelijks gebruikt en na verloop van tijd koeken vetdruppels aan op de oppervlakte en in het afzuigkanaal.
Wij reinigen uw dampkap professioneel.
Voedselhygiëne
Door het opgestapelde vet ontstaan bacteriën en micro-organismes. Voorkom besmettingen en laat uw dampkap regelmatig kuisen.
Brandveiligheid
Het vet op de filters en dampkap staan vlak onder het vuur en kan ontbranden. Zorg voor je veiligheid en deze van je medewerkers.
Hoe reinigen we uw dampkamp?
We reinigen de dampkap van binnen en vanbuiten alsook de filters en het motorhuis. Na de reiniging wordt alles netjes gemonteerd en is uw installatie meteen gebruiksklaar.
Krijg ik een attest?
Na de reiniging van uw dampkap leveren we een attest af voor uw brandverzekering en de voedselveiligheid (HACCP-wetgeving). Het zorgt er mede voor dat u de bekende “smiley” kan behalen.
Ben ik het verplicht?
Een professionele dampkap moet minstens één keer per jaar gereinigd worden zodat er geen risico’s zijn voor voedselhygiëne, storingen of brandgevaar.
01.
Plaatsbezoek
De eerste stap is een plaatsbezoek om de mogelijkheden te bespreken en de vereisten voor uw locatie te bekijken.
02.
Offerte
Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Na goedkeuring zullen we het reinigen van uw dampkap inplannen.
03.
Reiniging
Onze klantvriendelijke medewerkers komen op locatie aan om in te staan voor het reinigen van uw dampkamp.
04.
Periodiek
Indien gewenst kunnen we periodiek instaan voor het reinigen van uw zonnepanelen. Elke maand? Elk jaar? U kiest het zelf.
Is het voor jou al glashelder?
Aarzel niet om ons te contacteren met al je vragen!